Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

19 Mei 2011

Menjengah TCE Tackle Wakaf Che Yeh Kota Bharu

KETIKA mengejar misi yang belum selesai, Team Joran Pancing yang berada di Kota Bharu, Kelantan Darul Naim sempat menjengah sebuah kedai peralatan memancing, TCE Tackle Cawangan Wakaf Che Yeh yang terletak di tengah-tengah kawasan perniagaan pusat bandar.

Boleh dikatakan kedai tersebut memiliki hampir keseluruhan pelbagai apa yang dicari oleh kaki pancing baik dari sudut joran, mata kail, kekili, dan sebagainya.


Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...