Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

18 November 2011

24 pemancing tegar sahut cabaran memancing di Sentul


SERAMAI 24 orang pemancing tegar Kolam Pancing Sportfishing Sentul telah menyahut cabaran dalam pertandingan memancing yang dianggap 'suka-suka' dan riadah di kolam tersebut yang berakhir jam 10.00 malam tadi.

Pertandingan ini merupakan julung-julung kali diadakan oleh pemancing tegar pada tahun ini. Ia adalah hasil cetusan idea dikalangan para pemancing tegar disitu yang begitu beriya-iya supaya satu pertandingan diadakan sebagai satu aktiviti sambil berpeluang bertukar-tukar fikiran sesama mereka.

Lebih menarik lagi, lagenda badminton negara, Datuk Misbun Sidek turut menyertai pertandingan dan menyampaikan hadiah kepada para pemenang pertandingan.


Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...