Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

19 Disember 2013

Jelajah Joran 2 KL pada 1 Januari 2014 berpindah ke lokasi baru


LOKASI Jelajah Joran 2 Kuala Lumpur yang sepatutnya akan berlangsung pada 1 Januari 2014 di Taman Tasik Botani Perdana akan dipindahkan ke lokasi baru iaitu Taman Tasik Ampang Hilir.

"Satu mesyuarat  telah diadakan di Pejabat Pengarah DBKL bagi membincangkan lokasi Taman Tasik Botani Perdana yang dicadangkan pada 1 Januari 2014 telah bersetuju untuk mengubah lokasinya ke Taman Tasik Ampang Hilir.

"Perubahan lokasi dibuat berikutan Tasik Botani Perdana sedang dalam perbincangan untuk menaik taraf tasik berkenaan demi keselesaan dan keselamatan para pengunjung, Justeru itu, jumpa kami di Taman Tasik Ampang Hilir pada 1 Januari ini" kata Rosli Yahya, salah seorang tenaga penganjur dalam kenyataannya  kepada Joran Pancing hari ini.


Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...