Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

19 Disember 2013

Jelajah Joran 2 KL pada 1 Januari 2014 berpindah ke lokasi baru


LOKASI Jelajah Joran 2 Kuala Lumpur yang sepatutnya akan berlangsung pada 1 Januari 2014 di Taman Tasik Botani Perdana akan dipindahkan ke lokasi baru iaitu Taman Tasik Ampang Hilir.

"Satu mesyuarat  telah diadakan di Pejabat Pengarah DBKL bagi membincangkan lokasi Taman Tasik Botani Perdana yang dicadangkan pada 1 Januari 2014 telah bersetuju untuk mengubah lokasinya ke Taman Tasik Ampang Hilir.

"Perubahan lokasi dibuat berikutan Tasik Botani Perdana sedang dalam perbincangan untuk menaik taraf tasik berkenaan demi keselesaan dan keselamatan para pengunjung, Justeru itu, jumpa kami di Taman Tasik Ampang Hilir pada 1 Januari ini" kata Rosli Yahya, salah seorang tenaga penganjur dalam kenyataannya  kepada Joran Pancing hari ini.


Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...