Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

11 November 2014

Kolam pancing baru dibuka di Kuala Rompin tidak lama lagiSEBUAH kolam pancing baru yang terletak  di Kampung Tanjung Gemok, Kuala Rompin, Pahang akan dibuka kepada umum tidak lama lagi.

Kolam yang menawarkan spesis ikan air masin khususnya siakap yang diusahakan Persatuan Nelayan Kuala Rompin dijangka akan menjadi daya tarikan baru kepada kaki pancing terutama mereka yang berada di sekitar daerah Rompin dan Mersing.

Info lanjut, sila hubungi 09-4131322

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...