Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

12 Februari 2015

Sisipan video: Tongsan ragut umpan favourite otaiTidak sampai 5 minit memancing, otai pancing Adi Dika dikejutkan dengan tarikan ikan tongsan yang tiba-tiba meragut umpan favouritenya. Bukan main ceria sekali otai kita kerana berat tongsan 7.425kg berjaya meniti carta Jackpot 15 Hari @ Papan yang diperkenalkan di Kolam Pancing Ruskijang Park, Kemensah, Hulu Kelang (belakang Zoo Negara).

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...