Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 7/2017 di Tasik Ampang Hilir 24 Sept 2017

Blog Direktori Memancing

21 Mei 2015

Sempena Memancing bersama Jejak Suci: Jom daftar awal di A.M.B.S. Dungun petang ini

Pertandingan Memancing bersama Jejak Suci akan berlangsung pada 22 Mei ini. Untuk kemudahan kaki pancing, pihak Jejak Suci telah menetapkan mulai jam 5.30 petang ini (Khamis) untuk urusan pendaftaran awal dengan yuran cuma RM65/joran dan berpeluang memiliki t'shirt percuma disediakan. Ayuh....jom serbu Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun.


Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...