Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

13 September 2015

Ahmad Faizal genggam RM23,000 muncul juara Memancing bersama Jejak Suci

Ahmad Faizal (duduk tengah) mengenggam wang tunai berjumlah RM23,000 sambil diapit pemenang tempat kedua (berbaju oren) dan pemenang ketiga (baju biru).
Md Yusof @Abd Aziz bergaya diatas motosikal yang dimenangi menerusi cabutan bertuah.
AHMAD Faizal Abdul Rahim muncul juara Pertandingan Memancing bersama Jejak Suci  di Tasik Jejak Suci A.M.B.S. Dungun pada Jumaat lalu bersamaan 11 September 2015.

Dengan kejayaan ini, Ahmad Faizal yang datang dari Kuantan Pahang berjaya membawa pulang hadiah wang tunai RM23,000 mengenepikan  dua lagi pencabar terdekat yang masing-masing meraih hadiah kemenangan RM4,000 dan RM1,111.

Dalam pada itu, penyertaan Md Yusof @ Abd Aziz Ngah dari Kampung Binjal, Kemaman turut membawa tuah buat dirinya apabila diumumkan sebagai pemenang cabutan bertuah berupa sebuah motosikal.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...