Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

10 Mac 2016

Jom daftar awal Memancing bersama Jejak Suci di A.M.B.S. Dungun petang ini


Salam semua kaki pancing di seluruh negara khususnya sekitar Negeri Terengganu, jangan lepaskan peluang daftar awal Memancing Bersama JEJAK SUCI sempena cuti sekolah pada jam 5.30 petang ini bersamaan 10 Mac 2016 di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun dan dapatkan hadiah berupa tuala secara percuma. Yuran cuma RM85/joran dan pastikan impian bergelar juara menjadi kenyataan.

Info lanjut, hubungi Cikgu Nasir 013-9233299 atau Man 019-9664314.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...