Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

12 November 2016

Juara Memancing bersama Jejak Suci menjadi milik Pak Nik Cacing


PERTANDINGAN Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung pada kelmarin menjadi milik Pak Nik Cacing dari Kemaman, Terengganu sekaligus muncul juara dengan membawa pulang hadiah wang tunai RM25,000.

Tempat kedua pula disandang oleh Hafizuddin dari Kuantan, Pahang manakala pemancing dari Kuala Terengganu bernama Zali menduduki tempat ketiga.

Tahniah buat semua para pemenang!

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...