Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

11 Ogos 2008

Rasai kepuasan maksima di Kolam Hj Omar
JIKA ingin merasai kepuasan maksima ketika memancing, mungkin Kolam Pancing Haji Omar boleh memberi jawabannya.
Kolam yang dibuka secara rasmi pada detik hari kemerdekaan 31 Ogos 2005 itu dilihat cukup memenuhi selera di kalangan kaki pancing bukan sahaja kepuasan berentap dengan ikan yang memakan umpan tetapi juga pasti ada yang terpegun dengan kejernihan air kolam yang menerima sumber dari sebatang sungai berhampiran. Terletak di Kampung Rawa, Lenggeng, Negeri Sembilan, kolam yang memiliki saiz keluasan yang agak besar menawarkan pelbagai spesis jenis untuk dipancing. Antaranya, tongsan, sembilang, pacu, rohu, patin,talapia dan jelawat.

Waktu operasi kolam tersebut ditetapkan mulai jam 8.00 pagi hingga 7.00 petang pada setiap hari kecuali hari jumaat manakala RM20.00 lazimnya dikenakan kepada setiap kaki pancing sebagai bayaran pendaftaran. Kaki pancing yang ingin mencuba nasib dikolam ini, boleh menghubungi talian 06-7582801 untuk mendapat maklumat lanjut termasuk lokasi kolam dan maklumat lain sebelum melabuhkan joran disitu.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...