Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

11 Ogos 2008

Rasai kepuasan maksima di Kolam Hj Omar
JIKA ingin merasai kepuasan maksima ketika memancing, mungkin Kolam Pancing Haji Omar boleh memberi jawabannya.
Kolam yang dibuka secara rasmi pada detik hari kemerdekaan 31 Ogos 2005 itu dilihat cukup memenuhi selera di kalangan kaki pancing bukan sahaja kepuasan berentap dengan ikan yang memakan umpan tetapi juga pasti ada yang terpegun dengan kejernihan air kolam yang menerima sumber dari sebatang sungai berhampiran. Terletak di Kampung Rawa, Lenggeng, Negeri Sembilan, kolam yang memiliki saiz keluasan yang agak besar menawarkan pelbagai spesis jenis untuk dipancing. Antaranya, tongsan, sembilang, pacu, rohu, patin,talapia dan jelawat.

Waktu operasi kolam tersebut ditetapkan mulai jam 8.00 pagi hingga 7.00 petang pada setiap hari kecuali hari jumaat manakala RM20.00 lazimnya dikenakan kepada setiap kaki pancing sebagai bayaran pendaftaran. Kaki pancing yang ingin mencuba nasib dikolam ini, boleh menghubungi talian 06-7582801 untuk mendapat maklumat lanjut termasuk lokasi kolam dan maklumat lain sebelum melabuhkan joran disitu.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...