Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

11 Disember 2008

Karnival memancing sempena Pesta Pulau Pinang


JAWATANKUASA Belia dan Sukan Negeri Pulau Pinang dengan kerjasama Persatuan Memancing Pulau Pinang (PMPP) akan menganjurkan 'Karnival Memancing Terbuka Pulau Pinang 2008' bersempena dengan acara Pesta Pulau Pinang bertempat dan bertarikh seperti di bawah:-
Tarikh
:
14 Disember 2008 (Ahad)
Lokasi Pertandingan
:
Persisiran Pantai Bayan Bay
(Di hadapan Kompleks Queensbay)Waktu Daftar-Masuk
:
7.00 am hingga 9.00 am
Waktu Rasmi Pertandingan
:
9.00 am hingga 1.00 pm

OBJEKTIF

  1. Memberi pendedahan dan memupuk minat masyarakat terhadap kegiatan aktiviti riadah sihat sukan memancing.
  2. Menggalakkan pembangunan sukan memancing di negeri Pulau Pinang, dan
  3. Menjadikan negeri Pulau Pinang sebagai destinasi sukan memancing di rantau ini.
PENDAFTARAN

Individu yang berminat untuk mengambil bahagian, digalakkan untuk mendaftar sebelum 30hb November 2008 di pusat-pusat pendaftaran terpilih. Yuran penyertaan adalah sebanyak RM35.00 seorang.

Setiap peserta pertandingan akan mendapat sehelai kemeja-T, sebuah topi dan satu beg cenderahati (Goodie Bag) sumbangan penaja pertandingan.

Penyertaan hanya terhad kepada 700 peserta yang terawal mendaftar sahaja.

Sila hubungi talian telefon: 04-262 2600 (Delta Online) untuk perkembangan terkini pendaftaran penyertaan selepas tarikh tutup yang ditetapkan. (update: 4th Disember)

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...