Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

25 Januari 2009

Ruskijang Park anjur Jackpot Tahun Baru Cina hari ini!


EKORAN permintaan dikalangan para pemancing tetap, Kolam Ruskijang Fishing Park meneruskan usaha mengadakan pertandingan Jackpot Khas bersempena sambutan Tahun Baru Cina yang akan berlangsung mulai malam ini (Isnin malam Selasa) bersamaan 26 Januari 2008.

Tuan empunya kolam, Hamzah Idrus (foto) berkata, pada mulanya pertandingan ini tiada dalam kalendar aktiviti tahunan pada ini, tetapi atas dasar prihatin dan tidak mahu menghampakan permintaan ramai pemancing tetap, maka pihaknya bersetuju dan akur untuk mengadakan pertandingan tersebut.

Katanya, setiap peserta yang menyertai pertandingan ini hanya dikenakan RM25.00 sahaja untuk setiap joran dan berharap tidak kurang dari 60 orang akan mengambil bahagian.

Hadiah-hadiah yang dipertaruhkan bagi pertandingan yang bermula dari jam 8.00 malam hingga 12.30 pagi ini adalah seperti berikut:
Juara - RM300.00
Tempat Ke-2: RM200.00
Tempat Ke-3: RM100.00
Tempat Ke-4: RM80.00
Tempat Ke-5: RM50.00

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...