Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

21 Februari 2009

RM15,000 jadi rebutan di Putrajaya esok


HADIAH wang tunai lebih RM15,000 dan pelbagai barang menanti peserta Pertandingan Memancing Terbuka Putrajaya 2009, di Tasik Putrajaya, Presint 1 di sini, sempena sambutan Hari Wilayah, esok. Presiden Perbadanan Putrajaya, Tan Sri Samsudin Osman (foto) berkata, pihaknya mensasarkan lebih 1,500 pemancing menyertai pertandingan yang memasuki siri ketujuh itu.
"Yuran penyertaan RM30 bagi satu joran dan pertandingan dijangka bermula pada jam 7.30 pagi dan berakhir pada jam 12.30 tengah hari. "Kita juga akan mengadakan acara cabutan bertuah dan pelbagai acara sampingan termasuk pertandingan melukis dan memasak bagi memeriahkan acara itu," katanya di sini, semalam.
Juara ditentukan berdasarkan mata terkumpul bagi setiap ikan yang akan menerima RM5,000 dengan hadiah iringan, pemenang kedua RM3,000, ketiga RM2,000, keempat hingga ke-13 menerima RM200 dan hamper, manakala tempat ke-14 hingga ke-20 memperoleh hadiah sagu hati. Pertandingan kali ini juga menawarkan pelbagai hadiah menarik termasuk cabutan bertuah bonanza yang menawarkan hadiah utama dua motosikal selain barangan elektrik, hamper dan wang tunai kepada pemenang.- sumber BH

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...