Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 6/2018 di Tasik Danau Kota, Setapak pada 16 Sept 2018

Blog Direktori Memancing

16 Januari 2015

Jom serang Taman Tasik Permaisuri pagi esok!!


Jom serang Taman Tasik Permaisuri pagi esok. Jelajah Pancing KL menanti anda dengan yuran cuma RM20 sahaja. Paling best, boleh daftar awal mulai jam 3.00 petang ini dan dapatkan sticker boleh terus pancang dan tidak dibenar rentang dengan tali.

Pada masa yang sama, para peserta yang mrngambil bahagian dipohon memberi kerjasama tidak meletakkan motosikal di kawasan tasik ini. Kerjasama anda amatlah dihargai.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...