Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

17 Januari 2015

Siapa juara Buka Tirai Seri Bayu Tekala akan terjawab esok

#game #fishing #kolamseribayutekala #semenyih #joranpancing

Siapakah juara dan membawa pulang hadiah juara RM42,000 Cabaran Memancing Buka Tirai 2015 Kolam Seri Bayu Tekala hanya akan terjawab esok. Jom pakat ramai-ramai serbu dan tidak lepaskan peluang ini sebelum kerugian. Kata orang, untung sabut, timbul...ayuh kengkawan.

Tak lupa juga kengkawan boleh mencuba nasib dan anggap medan pemanas dalan Cabaran Jackpot Terkumpul target Pacu seberat 9kg keatas malam ini di kolam sama sebelum bertempur dalam buka tirai 2015 keesokkan paginya.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...