Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

06 Februari 2016

Ramai serbu kaunter daftar Jelajah Pancing KL mulai petang ini. Anda bila lagi?


Mulai jam 3.00 petang ini, kelihatan ramai kaki pancing berpusu-pusu menyerbu kaunter pendaftaran untuk membuat bayaran awal menyertai Grand Final Jelajah Pancing Kuala Lumpur yang akan berlangsung pada pagi esok sambil memperolehi cenderhati berupa t'shirt secara percuma. Terbaiklah kawan-kawan pancing semua.

Bagi mereka yang belum mendaftar, masih belum terlewat. Kalian boleh datang ke kaunter pendaftaran yang terletak di Pejabat Rumah Sampan sehingga jam 12.00 tengah malam ini. Ayuh... jom kita kasi gegar Jelajah Pancing Kuala Lumpur!

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...