Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 6/2018 di Tasik Danau Kota, Setapak pada 16 Sept 2018

Blog Direktori Memancing

11 Mac 2017

Din Pelabuhan Kuantan rangkul juara Memancing bersama Jejak Suci


Pemancing dari Pelabuhan Kuantan yang dikenali sebagai Din rangkul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berakhir tengahari semalam.

Beliau yang duduk ditengah (berjaket) berjaya membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM25,000.00.

Tempat kedua pula disandang oleh Mamat Seri Bandi (berbaju kuning) dari Kemaman manakala Encik Hitam dari AMBS Dungun (berbaju merah) berpuas hati di tempat ketiga.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...