Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

18 Mac 2017

Rakan pancing berpusu ke kaunter daftar Jelajah Pancing KL petang ini


Rakan-rakan pancing sedang berpusu-pusu hadir ke kaunter pendaftaran untuk mendaftar awal Pertandingan Jelajah Pancing Kuala Lumpur di Taman Tasik Permaisuri petang ini. Yuran cuma RM30 /satu joran.

Pertandingan akan bermula dari jam 8 pagi hingga 12 tgh pada  esok yang menawarkan RM7,000 buat sang juara. Ayuh...datang jangan tak datang daftar awal...!

#jelajahpancingkualalumpur
#tamantasikpermaisuri
#daftarawal
#yuran

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...