Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

21 Mei 2017

Keli seberat 6.030kg julang nama Shukhairy Kamaruzaman juara Jom Memancing Joran Bagus


Kejayaan mendaratkan ikan keli seberat 6.030kg pada jam 9.45 pagi telah mencipta satu sejarah baharu buat rakan Joran Pancing, Shukhairy Kamaruzaman apabila dijulang sebagai juara Jom Memancing 'Cabaran Penutup Sebelum Puasa' anjuran Joran Bagus yang berlangsung di Tasik Kem Paya Pahlawan dekat Jitra pada semalam.

Ia sekaligus membolehkan Shukhairy membawa pulang hadiah wang tunai RM70,000.

Shukhairy yang juga kakitangan Universiti Utara Malaysia (UUM) ketika ditanya Joran Pancing berkata beliau melahirkan rasa syukur kepada Allah s.w.t. dan tidak menduga sama sekali atas pemberian rezeki ini.

" Alhamdulillah saya bersyukur sangat atas pemberian rahmat Allah s.w.t. semalam. Rezeki ini hanya dipinjamkan kepada saya.

" ini merupakan kemenangan terbesar yang pernah saya perolehi sepanjang menyertai pertandingan memancing. Saya juga anggap semua ini rezeki buat keluarga saya memandangkan merekalah pendorong utama setiap kali saya pergi bertanding," ujar Shukhairy yang penuh bermakna dan tersirat itu.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...