Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

12 Mei 2017

Mohd Yahya dari Kemasik muncul juara Memancing bersama Jejak Suci hari ini


Mohd Yahya dari Kemasik, Kemaman (tengah)  muncul juara Pertandingan Memancing bersama JEJAK SUCI yang berakhir di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun tengahari tadi.

Kejayaan ini membolehkan beliau membawa pulang hadiah wqng tunai sebanyak RM27,000. Manakala tempat kedua dan ketiga disandang oleh Pa (baju berwarna kuning) dari Cheneh, Kemaman dan Encik Sedar (baju berwarna biru) dari Jerangau, Dungun. Pa mendapat RM5,000 sementara Sedar RM1,111.

#pertandinganmemancing
#jejaksuci
#champion
#hadiahwangtunai

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...