Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

12 Ogos 2017

Noraizam genggam RM30,000 juarai Memancing bersama Jejak Suci semalam


Noraizam (tengah) dari Kota Tinggi, Johor muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam.

Kejayaan ini sekaligus membolehkan dia berjaya membawa pulang hadiah wang tunai RM30,000.

Mengekori rapat di tempat kedua menjadi milik Mohd Jusoh (kiri)  dari A.M.B.S. Dungun manakala Fauzi dari Kuala Terengganu mendominasi tempat ketiga. Jusoh dan Fauzi masing-masing membawa pulang hadiah wang tunai RM5,000 dan RM2,000.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...