Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

14 Jun 2009

Lebih 20 anggota Ruskijang Team ' berperang' rebut juara RM33,000

LEBIH 20 orang anggota Kelab Pancing Ruskijang Pro Team yang berpusat di Kemensah, Ulu Klang dijangka akan mengambil bahagian pada Cabaran Memancing Sri Bayu Tekala yang bermula jam 8.00 pagi ini.

Anggota-anggota yang disebut-sebut bertanding ialah juara Jackpot Mingguan sebentar tadi, Farazi diikuti Rosli, Ramri, Kadri, Edy, Shahril, Hazyzol, Din K, Bob, Nasrom, Abai, Din, Pak Din, dan ramai lagi.

Mereka adalah antara ribuan kaki pancing yang berpeluang merebut hadiah juara sebanyak RM33,000.00 hinggalah ke tempat 30 (RM300.00) disamping barangkali bernasib baik membawa pulang hadiah cabutan bonanza sebuah motosikal KRISS, cabutan bertuah, hadiah khas spesis dan acara sampingan teka biji tembikai yang menawarkan hadiah tempat pertama RM250.00.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...