Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

13 Mac 2015

Dapatkan t'shirt percuma sebelum kehabisan sempena final Jelajah Pancing KL

Salam Jumaat buat semua. Dapatkan t'shirt percuma untuk pendaftaran terawal sempena pentas final Jelajah Pancing Kuala Lumpur. Hanya 800 helai sahaja disediakan. Ayuh... serbu kaunter pendaftaran di rumah sampan, Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur bermula jam 3.00 petang; 21 Mac 2015 (Sabtu).

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...