Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 6/2018 di Tasik Danau Kota, Setapak pada 16 Sept 2018

Blog Direktori Memancing

18 April 2017

Pelepasan ikan sempena Jelajah Pancing KL di Tasik Ampang Hilir pagi semalamPada pagi semalam telah berlangsung majlis pelepasan ikan oleh pengurusan tertinggi Dewan Bandaraya Kuala Lunpur (DBKL) dan rakan penaja sempena #jelajahpancingkualalumpur Ahad ini.

Mereka terdiri daripada Pengarah Jabatan Kebudayaan, Kesenian, Pelancongan & Sukan DBKL, Haji Anwar Bin Mohd Zain (kiri sekali) diikuti Timbalan Pengarah, Jabatan Kebudayaan, Kesenian, Pelancongan dan Sukan, DBKL, Puan Suriyani Zakaria, Pengurus Besar Biro Pelancongan Kuala Lumpur, Encik Khairul Anuar Mhd Juri dan Pengurus Tajaan dan Sukan, 100 Plus, Muhamad Fauzi Ahmad.

 Ironisnya, rakan penaja turut menyediakan 1,000 air minuman produk Oishi Green Tea (Tin) disediakan untuk pendaftaran peserta terawal. Yuran RM30 dikenakan untuk sebatang joran dan pendaftaran boleh dibuat di meja urus setia di lokasi pertandingan pada sabtu ini bermula jam 3 petang hingga 10 malam.

 Maklumat lanjut terutama berkaitan pendaftaran boleh berhubung dengan pihak urus setia di talian 013-3052811, 013-2667011 dan 012-2846811.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...