Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

18 April 2017

Pelepasan ikan sempena Jelajah Pancing KL di Tasik Ampang Hilir pagi semalamPada pagi semalam telah berlangsung majlis pelepasan ikan oleh pengurusan tertinggi Dewan Bandaraya Kuala Lunpur (DBKL) dan rakan penaja sempena #jelajahpancingkualalumpur Ahad ini.

Mereka terdiri daripada Pengarah Jabatan Kebudayaan, Kesenian, Pelancongan & Sukan DBKL, Haji Anwar Bin Mohd Zain (kiri sekali) diikuti Timbalan Pengarah, Jabatan Kebudayaan, Kesenian, Pelancongan dan Sukan, DBKL, Puan Suriyani Zakaria, Pengurus Besar Biro Pelancongan Kuala Lumpur, Encik Khairul Anuar Mhd Juri dan Pengurus Tajaan dan Sukan, 100 Plus, Muhamad Fauzi Ahmad.

 Ironisnya, rakan penaja turut menyediakan 1,000 air minuman produk Oishi Green Tea (Tin) disediakan untuk pendaftaran peserta terawal. Yuran RM30 dikenakan untuk sebatang joran dan pendaftaran boleh dibuat di meja urus setia di lokasi pertandingan pada sabtu ini bermula jam 3 petang hingga 10 malam.

 Maklumat lanjut terutama berkaitan pendaftaran boleh berhubung dengan pihak urus setia di talian 013-3052811, 013-2667011 dan 012-2846811.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...