Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

09 Jun 2008

Herman Tino, Haiza meriahkan GP Joran

Oleh: Joran Berita Harian

TAPAK karnival GP Joran 2008 di Pantai Sungai Lang di sini, akan dimeriahkan dengan persembahan nyanyian Herman Tino dan Haiza, malam esok. Kehadiran dua penyanyi itu pasti akan menyemarakkan tapak karnival yang turut mengisi kaunter penaja untuk membuat jualan serta promosi produk masing-masing. Herman Tino adalah penyanyi anak kelahiran Selangor yang popular dengan pelbagai lagu rentak dangdut dan pop. Beliau pernah tampil ketika Karnival GP Joran 2007 di Pantai Baru Kelanang, Kuala Langat, tahun lalu.

Sementara itu, sesiapa yang berminat menyertai pertandingan karaoke boleh mendaftar di kaunter urus setia seawal jam 2 petang esok. Pertandingan pula bermula jam 3 hingga 6 petang. Seramai lapan peserta akan dipilih ke peringkat akhir pada jam 8 malam. Hadiah juara RM300, kedua RM200 dan ketiga RM100. Semua finalis akan menerima hadiah hamper tajaan Nescafe Classic.

Selepas pertandingan karaoke, Herman Tino dan Haiza akan muncul menemui pengunjung kira-kira jam 9.30 malam. Pelbagai acara sukaneka akan diadakan sepanjang dua hari karnival. Jam 9 pagi esok, kaki pancing yang mahu menyertai Kategori Pantai boleh mendaftar. Kaunter ditutup jam 10 malam dan disambung semula jam 5 pagi Ahad. Yuran RM80 untuk satu joran dan juara bergaya menerima RM10,000, kedua RM5,000 dan ketiga RM2,000. Hadiah wang tunai sehingga tempat ke-30 manakala 10 lagi pemenang mendapat hamper. Antara acara menarik di Pantai Sungai Lang ialah demonstrasi menunggang motosikal scrambler dan permainan wau kapal.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...