Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

09 Jun 2008

Zoo Negara anjur mancing toman

ZOO Negara Malaysia, sebuah pertubuhan bukan kerajaan akan menganjurkan satu pertandingan memancing toman pada 29 Jun depan.

Dalam kenyataannya, Zoo Negara akan menawarkan hadiah keseluruhan wang tunai berjumlah RM3,500.00 tidak termasuk hamper dan hadiah misteri kepada para pemenang dimana penyertaan pada kali ini terhad kepada 250 peserta sahaja.

Masa pertandingan akan bermula dari jam 8.30 pagi hingga 2.00 petang dan para peserta hendaklah datang seawal jam 7.00 pagi di pintu masuk Zoo Negara untuk urusan pendaftaran dengan membayar sebanyak RM70.00 bagi satu joran.

HADIAH PERTANDINGAN
JUARA : Wang tunai RM2,000.00 + hamper & hadiah misteri
NAIB JUARA: Wang tunai RM1,000.00 + hamper & hadiah misteri
KETIGA: Wang tunai RM500.00 + hamper & hadiah misteri
CABUTAN BERTUAH (Dari tempat ke-4 hingga ke-10): hadiah misteri

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...