Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

29 Jun 2008

RM500 ditawar juara Jackpot Bulanan Ruskijang Park

HADIAH wang tunai sebanyak RM500.oo ditawarkan kepada juara bagi pertandingan Jackpot Bulanan Ruskijang Fishing Park yang juga dikenali Jiwa Kacau Fishing Park pada 5 Julai depan. Empunya kolam tersebut, Hamzah Idrus berkata, pertandingan seumpama ini diadakan setiap bulan akan mengenakan bayaran penyertaan RM33.00 sahaja setiap joran. "Dengan bayaran berpatutan, para pemancing yang akan bertanding diharap lebih ceria untuk bersaing memancing dan memperolehi ikan terberat yang terdapat di kolam ini.

Selain hadiah kepada juara dan sembilan lagi pemenang yang berjaya menduduki ranking dalam carta jackpot kata Hamzah, pihaknya juga menyediakan hadiah khas untuk kategori rohu beserta jelawat dan kap rumput disamping cabutan bertuah kepada pemancing yang menyertai pertandingan itu.Keterangan lanjut mengenai pertandingan ini sila hubungi Hamzah ditalian 013-3603738 atau Anoy 013-2243063.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...