Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

07 Ogos 2009

Kongsikan pengalaman misteri memancing bersama JoranPancing

MUNGKINKAH anda memiliki pengalaman dan peristiwa-peristiwa menarik mengenai misteri atau hal-hal paling sukar dilupakan sepanjang penglibatan anda dalam dunia memancing?

Justru, kepada kaki-kaki pancing khususnya mereka yang telah lama berada dalam dunia ini baik di kolam air tawar, kolam air masin, sungai, pulau, laut dan sebagainya, usahlah biarkan segala pengalaman itu terbiar begitu sahaja. Jom! kita kongsikan bersama dengan para pengunjung blog JoranPancing yang tentunya tertarik untuk mengetahuinya.

Mana-mana pengalaman yang terpilih akan diterbitkan dalam segmen terbaru di blog ini dan turut berpeluang disiarkan dalam satu program TV tempatan tidak lama lagi.

Sila sertakan nama penuh, nama samaran, biodata diri anda. Setiap pengalaman anda hendaklah ditulis tidak melebihi 50 patah perkataan sahaja dan hantarkan ke alamat email: joranpancing@gmail.com

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...