Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci

Awang Isa Mamat juara Memancing bersama Jejak Suci
Awang Isa Mamat (tengah) dari Gua Musang muncul juara Memancing bersama Jejak Suci yang berlangsung di Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada semalam. Kejayaan ini membolehkan Awang Isa membawa pulang wang tunai sebanyak RM40,000. Bagi tempat kedua dan ketiga, ia disandang oleh Fakhrul (bert'shirt putih) dari Melaka dan Mohd Khairol dari A.M.B.S. Dungun. Masing-masing berjaya meraih wang tunai RM7,000 dan RM3,000.

Pertandingan Memancing Terbuka sempena Pesta Konvo UMP 11 Nov 2017

Pertandingan Jelajah Pancing KL di Tasik Metropolitan Kepong 26 Nov 2017

Blog Direktori Memancing

16 Disember 2014

Khairie Fauzi bawa pulang RM60,000 selepas juarai Cabaran Memancing Tutup Tirai Seri Bayu Tekala


ENCIK Mohamad Khairie Muhammad Fauzi telah muncul juara Cabaran Memancing Tutup Tirai 2014 Kolam Pancing Seri Bayu Tekala yang berlangsung kelmarin.

Beliau yang datang dari Taman Panchor Jaya, Seremban berjaya membawa pulang hadiah wang tunai RM60,000 selepas berjaya mendaratkan spesis pacu seberat 11.055kg. Bagi tempat kedua dan ketiga telah dimenangi  Dato' Mohd Yusof Hambali dari Shah Alam dengan hasil tangkapan pacu (10.910kg) dan Suladi Sampir dengan patin seberat 10.335kg.

Dikesempatan itu juga pihak pengurusan ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang memberi sokongan setiap kali pertandingan diadakan di kolam tersebut disamping ucapan Selamat Menyambut Tahun Baru 2015 buat semua.
Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...