Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

10 Disember 2014

Peserta Seri Bayu Tekala kini gunapakai sistem daftar bernombor
PIHAK pengurusan Kolam Pancing Seri Bayu Tekala ingin memaklumkan bahawa para peserta yang akan mengmbil bahagian perlu menggunakan sistem pendaftaran bernombor yang akan bermula 13 Disember 2014; hari Sabtu dan cabutan nombor pendaftaran akan dibuka bermula pada jam 4 petang.

Demikian ditegaskan pengurus kolam berkenaan, Puan Bariah kepada Joran Pancing.

"Sistem ini dibuat untuk mengelakkan tempahan tapak daftar. Ia diharap mampu memuaskan hati semua kaki pancing yang bertanding. Biar para peserta dapat tahu dan nombor mula pada jam 4 petang dan pendaftaran pula jam 5 petang.

Dalam pada itu, Puan Bariah menambah, pihaknya juga memutuskan pada setiap Sabtu malam minggu akan diadakan Pertandingan Cabaran Jackpot Terkumpul di Kolam 1 yang melibatkan target spesis pacu 9kg ke atas dimana yuran penyertaan cuma RM40 (RM35 + 5 jackpot)


Info lanjut sila layari Facebook Seri Bayu Tekala

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...