Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

25 Disember 2014

Pertandingan Memancing 2015: Jom daftar awal dan jangan terlepas RM70,000


Sesi pendaftaran (walk in) bagi Pertandingan Memancing 2015 anjuran Kolam Pancing Lagenda telahpun bermula.

Buat kaki pancing khususnya sekitar Lembah Klang boleh datang ramai-ramai untuk mendaftar dan dapatkan info terperinci berhubung pertandingan daripada pihak urusetia yang sedia menanti anda di Taman Tasik Ampang Hilir dari jam10 pagi hingga 6 petang pada setiap hari. Jangan tunggu-tunggu lama, nanti terlepas peluang genggam RM70,000 selaku juara.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...