Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

29 Disember 2014

Seri Bayu Tekala buka tirai 2015 dengan Cabaran Memancing 18 Januari ini


KOLAM Seri Bayu Tekala, Semenyih akan membuka tirai tahun 2015 dengan Cabaran Memancing pada 18 Januari ini yang menawarkan hadiah sebanyak RM42,000.00 buat juara.

Tambah memeriahkan gegaran pertandingan,  kolam berkenaan turut menyediakan satu lagi cabaran dikenali Cabaran Sabtu Malam Minggu yang setia menanti kaki pancing.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...