Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

23 Januari 2016

500kg ikan dilepaskan sempena Memancing bersama JEJAK SUCI di Dungun


Pihak penganjur pertandingan telahpun melepaskan ikan keli sebanyak 500kg ke dalam Tasik Jejak Suci, A.M.B.S. Dungun pada jam 1.00 pagi tadi bersempena Memancing bersama JEJAK SUCI yang akan berlangsung pada 29 Januari ini. 

Menurut jurucakapnya, Cikgu Nasir, pihak beliau tidak dapat mengambil gambar pelepasan ikan di tasik tersebut  ekoran suasana tidak menjadi. Cuma mampu dipaparkan gambar diambil menerusi kenderaan 4WD ketika berlepas dari lokasi pengambilan ikan di Bukit Beruntong.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...