Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

31 Januari 2016

Tinggal 7 hari Jelajah Pancing KL bakal bermula. Jom daftar awal...!

Tinggal 7 hari sahaja lagi Gegaran Pusingan Akhir Jelajah Pancing Kuala Lumpur akan berlangsung di Taman Tasik Titiwangsa. Bagi memastikan kelancaran dan urusan pendaftaran, ayuh... rakan-rakan pancing semua jom daftar awal pada Sabtu ini (6 Februari 2016) di pejabat rumah sampan di tasik bermula jam 3.00 petang. Yuran cuma RM40 dan kalian berpeluang dapatkam t'shirt atau cenderahati secara percuma. Yang pasti, RM12,000.00 menanti juara.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...