Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 6/2018 di Tasik Danau Kota, Setapak pada 16 Sept 2018

Blog Direktori Memancing

29 Januari 2016

Sam Bakar raih RM26,000 selepas muncul juara Memancing Jejak SuciPemancing tegar, Sam Bakar (duduk tengah) dari Kuala Terengganu muncul juara Pertandingan Memancing brrsama JEJAK SUCI yang berlangsung di Tasik Jejak Suci yang berakhir tengahari tadi.

Kejayaan ini membolehkan Sam membawa pulang hadiah wang tunai RM26,000.00.

Tempat kedua dan ketiga dibolot oleh Yahya Senun (bertopi; baju biru)  dari Kemasik, Kemaman dan Mohd Azlan Zainal Abidin (baju hitam) dari Gua Musang, Kelantan. Kedua-duanya meraih wang tunai RM5,000.00  dan RM1111.00.

Tahniah buat semua pemenang!

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...