Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 6/2018 di Tasik Danau Kota, Setapak pada 16 Sept 2018

Blog Direktori Memancing

17 Mei 2016

Cabaran Laut dan Pantai bergegar di Port Dickson


Bersempena Festival Pantai Port Dickson, dua kategori cabaran memancing akan dipertandingkan iaitu Laut dan Pantai yang diadakan pada 28 & 29 Mei ini. Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk bergelar juara. Hadiah juara Laut (RM5,000) dan Pantai (RM12,000) 

Yuran kategori Laut hanya dikenakan sebanyak RM30/ sejoran 2 mata terbuka dan Pantai RM50.

Bagi kaki pancing yang ingin membuat bayaran secara online juga boleh berbuat demikian sekarang. Sila whatsapp +6012 2846 811.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...