Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

07 Mei 2016

Syed Rosmawi juara Memancing bersama JEJAK SUCI dengan pulang wang tunai RM20,000


NAMPAKNYA pada cabaran Memancing bersama JeJAK SUCI  yang berlangsung semalam, para pemenang hadiah utama dikuasai sepenuhnya oleh kaki pancing dari Daerah Dungun.

Syed Rosmawi (duduk berbaju biru) dari Felda Jerangau muncul juara pertandingan dengan membawa pulang hadiah wang tunai RM20,000 diikuti tempat kedua dan ketiga  dimenangi Jamaludin Osman dan Wahab Jusoh.

Jamaludin (t'shirt merah hitam) dari bandar Dungun mampu tersenyum dengan hadiah RM7,000 manakala Wahab (t'shirt merah) dari A.M.B.S. Dungun  berpuas hati dengan wang tunai RM2,000.

Ekoran permintaan ramai, kata penganjur pertandingan, Cikgu Nasir, pihaknya bersetuju untuk mengadakan satu lagi pertandingan pada 27 Mei 2016 bersempena Selamat Berpuasa.

"Secara dasarnya, pihak kami bersetuju menawarkan hadiah juara sebanyak RM30,000 manakala kira-kira 500 helai disediakan untuk mereka yang mendaftar awal,"ujarnya dengan nada ringkas.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...