Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

30 Mei 2016

Tasik Titiwangsa medan perrtarungan kaki pancing 4 Jun ini


Siri Jelajah Pancing Kuala Lumpur akan bergegar lagi. Kali ini Taman Tasik Titiwangsa akan menjadi medan pertarungan dikalangan kaki pancing pada 4 Jun 2016 bersamaan hari Sabtu sebelum kita meraikan detik bermulanya Ramadan Al-Mubarak.

Ayuh kawan-kawan..jangan lepaskan peluang merebut hadiah duit raya RM6,000 selaku juara. Yuran cuma RM30/sejoran dua mata.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...