Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

27 Mei 2016

Jom serbu ke khemah urusetia di Pantai Cahaya Negeri untuk daftar Cabaran Pantai PD petang esok


Gegaran memburu juara Cabaran Memancing Pantai Port Dickson semakin hampir ke kemuncaknya. Ayuh kawan-kawan semua...jangan lupa serbu ke khemah urusetia di Pantai Cahaya Negeri untuk mendaftar awal mulai jam 3 petang esok bersamaan 28 Mei 2016 (Sabtu).

Yuran cuma RM50/sejoran 2 mata terbuka dan 400 helai t'shirt disediakan menanti kawan-kawan. Yang pasti, raikan cabaran ini sambil bercuti bersama keluarga. Bermacam-macam aktiviti lain turut dipersembahkan sepanjang cabaran berlangsung.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...