Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

19 Mei 2016

Siapakah bakal bergelar juara di Tasik Titiwangsa 4 Jun ini? Ayuh, jom kita ke sana...

SELEPAS Tasik Metropolitan dan Tasik Ampang Hilir, kini tiba pula masanya Jelajah Pancing Kuala Lumpur bakal menjelajah ke Taman Tasik Titiwangsa pada 4 Jun ini.

Siapakah bakal bergelar juara dan membawa pulang RM6,000 kali ini? Ayuh....sama-sama kita mendaftar dan anda mungkin salah seorang peserta yang berpeluang menaiki pentas podium juara. Yuran cuma RM30/ 1 joran dua mata.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...