Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

29 Mei 2016

Man dari Kuantan bolot RM30,000 juarai Memancing bersama JEJAK SUCI


Pemancing dari Kuantan yang lebih mesra dengan panggilan Man (duduk tengah) mengenepikan cabaran para peserta Memancing bersama JEJAK SUCI apabila dinobatkan sebagai juara dan sekaligus berjaya membolot hadiah wang tunai RM30,000 pada kelmarin.

Di tempat kedua disandang Mezah (baju putih) dari Dungun manakala Zakri (baju merah) dari Nibong, Terengganu pula berpuas hati di tempat ketiga.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...