Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Wajah pemenang utama Jelajah Pancing KL Siri 1/2018 di Tasik Ampang Hilir

Blog Direktori Memancing

11 Mei 2016

Pelepasan ikan ke Tasik Ampang Hilir semalam sempena Jelajah Pancing KL


Pada tengahari semalam pihak penganjur Jelajah Pancing Kuala Lumpur telah melakukan pelepasan ikan ke dalam Tasik Ampang Hilir yang disempurnakan Pengarah Jabatan Kebudayaan, Kesenian dan Sukan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, YM Tuan Idzawi bin Raja ismail dan wakil penaja bersempena pertandingan itu Sabtu ini (14 Mei 2016).

Jangan lupa kawan-kawan pancing untuk mendaftar awal Jumaat ini bermula jam 3 petang hingga 12 malam diikuti keesokkannya dari jam 6 pagi hingga masa pertandingan. Jumpa ke sana.....!!

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...