Jadilah pengikut setia Joran Pancing

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Selamat datang ke blog joranpancing.blogspot.com. Redaksi JoranPancing mengalu-alukan warga kaki pancing baik yang berada di Malaysia, Brunei Darussalam, Singapura, Indonesia, Thailand dan Filipina terutama tuan empunya kolam pancing, resorts, kelong, rumah rakit, penganjur pertandingan atau individu gemar memancing untuk mengirim artikel, laporan, info pertandingan dan sebagainya, sila salurkan ke email: joranpancing@gmail.com

Dikesempatan ini juga, JoranPancing ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada semua warga pancing dan para pengunjung yang sudi melayari blog ini sehingga mampu mencatat jumlah hits 1,000,000 pelawat pada 7.00 pagi; 8 Februari 2016 dan kini menduduki antara ranking terbaik di Top Site Dunia.

Jom "follow" Instagram Joran Pancing

Jom@Chat bersama Joran Pancing

Jelajah Pancing KL Siri 3 di Tasik Permaisuri pada 22/7/2018

Blog Direktori Memancing

10 Mei 2016

Jom daftar secara online untuk sertai Cabaran Memancing Pantai Port Dickson


Cabaran Memancing Kategori Pantai sempena Festival Pantai Port Dickson bakal berlangsung pada 29 Mei 2016. Buat kaki pancing yang ingin mendaftar awal boleh melakukan bayaran secara online ke akaun bank yang tertera dengan yuran sebanyak RM50 sahaja. 

Setelah selesai membuat pembayaran, sila whatsapp slip bank ke no. +6012 2846811 dan bawa salinan asal masa bertanding untuk pengesahan. Tarikh akhir bayaran secara online ini pada 25 Mei 2016; jam 12.00 malam.

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...